/assets/img/header-08.jpg

Pedicure Praktijk Sanitas

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Pedicure Praktijk Sanitas, gevestigd in Leeuwarden in de provincie Friesland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Pedicure Praktijk Sanitas voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Leeuwarden.

Bedrijfsgegevens

Pedicure Praktijk Sanitas
Tijsmaweg 4
8924JP Leeuwarden
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Beoordeel Pedicure Praktijk Sanitas

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 7.3
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

09-09-2018, 15:51

Voordat ik op vakantie ging wilde ik graag op korte termijn nog een afspraak plannen. Ze had het erg druk, maar heeft toch een moment gevonden om mij voor de vakantie te kunnen behandelen. Hele goede behandeling gehad en tevreden met het resultaat. Aanrader voor de andere klanten!!! Bedankt Elly!

02-08-2018, 14:02

Ik ben zo ontzettend tevreden over Elly Ewald. Kom daar al jaren, maar deze keer extra behandeling gekregen en n mooi kleurtje erop! Elly Je krijgt t druk alle toeristen hier In Mallorca willen hetzelfde op hun voeten! Thanks en tot de volgende keer! Groetjes diana

31-07-2018, 22:24

Helaas erg ontevreden. Ik heb een standaard behandeling geboekt met gellak op de nagels. Helaas heb ik mijn afsluitende massage van de voeten nooit gehad maar dat vind ik nog niet het ergste. Mevrouw vraagt 25 euro voor gellak. Opzich een prima prijs als er mooie nagels worden geleverd. Helaas niet het geval. Na dat mevrouw aangaf klaar te zijn was ik niet tevreden en heeft ze mijn grote tenen opnieuw gedaan. Vervolgens is ze bij 1 grote teen vergeten een topcoat aan te brengen. Het ziet er niet uit! Helaas wil mevrouw ook geen oplossing bedenken of compensatie geven. Ze beantwoord niet eens meer mijn berichten. Ik kreeg te horen dat er geen enkele cliënt van haar on te vreden was in 5 jaar tijd. En dat ik tevreden moest zijn met mijn nagels. Resumé: zonde van mijn geld en erg klant onvriendelijk!

Pedicures in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?