Hoelang duurt een pedicure behandeling?

08/06/2018   |   Leestijd: 5 minuten min.   |   Categorie: algemeen

Bent u van plan om naar de pedicure te gaan, dan zult u rekening moeten houden met de tijd die u voor een behandeling kwijt bent. In dit bericht geven wij u meer informatie over de duur van een pedicure behandeling.

Afspraak maken

Een bezoek aan de pedicure begint bij het maken van de afspraak. Waar u bij de kapper vaak terecht kunt zonder afspraak, is dit eigenlijk nooit het geval bij een pedicure. Een pedicure heeft in de meeste gevallen een vast klantenbestand en maakt afspraken om deze klanten allemaal in te plannen. Wilt u een bezoek brengen aan een pedicure? Dan is het verstandig om eerst per mail of telefonisch contact te zoeken met de pedicure. Op basis van uw voorkeuren kan de pedicure een behandeling met u inplannen. Zo voorkomt u bovendien dat u voor niets een bezoek aan de pedicurepraktijk brengt.

Reistijd en wachttijd

Hoewel er in Nederland duizenden voetverzorgers zijn en er dus vrijwel altijd een in de buurt zit, dient u rekening te houden met reistijd. In vrijwel alle dorpen en steden vindt u een pedicure binnen een straal van drie kilometer. De reistijd zal dus nooit hoog oplopen. Toch is het verstandig om wat meer tijd in te plannen, zodat u (ruim) op tijd bent voor uw behandeling. Bent u te laat voor uw behandeling? Dan kan het zijn dat de pedicure uw behandeling niet kan uitvoeren, omdat er al een nieuwe klant ingepland is. Veel pedicures zullen hier kosten voor in rekening brengen.

Pedicure aan huis

Kiest u voor een pedicure aan huis, de zogenaamde ambulante pedicure? Dan hebt u zelf geen reistijd. Let wel op dat een pedicure hiervoor extra kosten in rekening kan brengen en zij bovendien door omstandigheden vertraagd kan zijn. In sommige gevallen kan de wachttijd hierdoor oplopen.

Hoelang duurt een behandeling

De meeste pedicures werken met een behandelduur van 30 tot 60 minuten. Vrijwel alle pedicures hebben een prijslijst waarop staat welke behandelingen zij uit voeren en hoelang deze behandelingen ongeveer duren. Informeer daarom bij de pedicure van uw keuze welke behandelingsduur voor uw behandeling geldt, zodat u weet waar u aan toe bent.

Hoeveel tijd bent u kwijt aan een bezoek aan de pedicure?

Al met al kost een bezoek aan de pedicure ongeveer twee uu van uw tijd. Hoe rekening met de reistijd, de wachttijd en de duur van de behandeling.

Voorkom stress! Zorg dat u altijd voldoende tijd inplant voor uw bezoek, zodat u ontspannen in de stoel ligt.

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.