Chinese Pedicure

22/11/2018   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: nieuws

Een pedicure is een behandeling die gericht is op de verzorging van de voeten. Dagelijks worden de voeten zwaar belast en daarom is het prettig om ze af en toe goed te laten verwennen en verzorgen. Bij een Chinese pedicure wordt er gebruik gemaakt van traditionele Chinese kruiden en crèmes die de last van de voeten enigszins verlichten. Daarom zullen je voeten na deze behandeling weer super zacht aanvoelen en eruit zien als nieuw. Een Chinese pedicure kan je ondergaan bij een schoonheidssalon die hiervoor een specialist in huis heeft. Er zijn speciale salons die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van Chinese pedicures.

Wat is een Chinese pedicure?

Na een Chinese pedicure voelen de voeten weer zacht en als nieuw aan. Het is een traditionele manier om de pedicure uit te voeren. Omdat de voeten doorgaans veel worden belast, kan er onder andere eeltvorming plaatsvinden. Dit is een verdikking van de huid die de voet beschermd. Echter kan teveel eeltvorming als zeer vervelend ervaren worden en daarom willen veel mensen dit laten weghalen. Dit is mogelijk met een Chinese pedicure. Met behulp van verschillende traditionele Chinese kruiden en crèmes worden de voeten verzorgt wat een kalmerend effect op de huid heeft.

Opleiding tot (Chinese) pedicure

Om een goede pedicurebehandeling te kunnen uitvoeren is het niet verplicht, maar wel fijn, om een opleiding gevolgd te hebben. Je moet de klant goed kunnen informeren over de juiste voetverzorging en een ruime kennis hebben van de uitvoerign van een Chinese pedicure. Daarom is het belangrijk om hier een relevant diploma voor te hebben. Met een opleiding heb je de optie om ook zelfstandig aan de slag te gaan. Je kan bijvoorbeeld je eigen praktijk oprichten of ervoor kiezen om op afspraak je klanten te bezoeken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waarop jij aan de slag kunt als pedicure.

Chinese Pedicure

Chinese pedicurebehandeling

Een Chinese pedicure is een prettige behandeling voor de voeten. Door het intensieve gebruik kunnen ze soms wel wat extra aandacht gebruiken. ls je interesse hebt in een dergelijke behandeling dan kan je contact opnemen met een schoonheidssalon in de buurt. Niet iedere salon biedt een traditionele Chinese pedicure aan, dus het is verstandig om hier van tevoren naar te informeren. Daarnaast zijn er ook particulieren die een Chinese pedicure aanbieden en hen kun je ook benaderen. Op internet vind je verschillende bedrijven die je kunnen helpen.

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.